Dry aging

Hyödynnä nyt saksalaista huippulaatua

Dry Ager on maailman paras raakakypsytyskaappi, jolla aloittelijakin onnistuu kypsyttämään mureaa ja herkullista lihaa. Dry Ager® -kaappi toimii 220 voltin verkkovirralla ja ilman ulkoista vesiliitäntää, mikä tekee laitteen sijoittelusta helppoa ja parantaa käytettävyyttä. Kaapin tuotantokustannukset saatiin niin mataliksi, että kaappi maksaa itsensä takaisin jopa kahdella täydellä kypsytyskierroksella. Lihan myyntihinta arviolta kaksinkertaistuu, kun sitä raakakypsytetään 4—6 viikkoa. Optimaalisen kosteuden ja ilmankierron ansiosta lihan paino laskee kypsytyksessä vain korkeintaan 8 prosenttia.

Kivijalka Butchery myy laadukkaita Dry Ager -tuotteita sekä toteuttaa koulutuksia, jotta asiakas saa tuotteista parhaan mahdollisen hyödyn. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Dry Ager -tuotteista tai koulutuspäivistä!