Koulutus

Laadukasta lihan käsittelyä

Kivijalka Butchery tarjoaa tehokkaita lihanleikkuu- ja jalostuspalveluita.

Koulutus ja konsultointi

Toteutamme lihanleikkuu -koulutuspäivän räätälöidyllä sisällöllä halutulle kohderyhmälle. Jos olet alkutuottaja, ravintoloitsija, kaupan alan toimija tai yrittäjä  – ota yhteyttä ja pyydä tarjousta koulutuspäivästä. Järjestämme koulutuksia myös metsästysseuroille.

Toteutamme liha-alan myynti- ja tuotesuunnittelukoulutuspäiviä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Miten liha tulee leikata, miten pakata, miten laittaa esille? Hyvällä tuotesuunnittelulla edistetään myyntiä merkittävästi!

Onko Dry Aging -lihankypsytys tuttua? Toteutamme koulutuksia Dry Aging -kypsytyksestä ja Dry Ager -laitteiden käytöstä.