Koulutus
Laadukasta lihan käsittelyä
Kivijalka Butchery tarjoaa tehokkaita lihanleikkuu- ja jalostuspalveluita.
Koulutus ja konsultointi
Toteutamme lihanleikkuu -koulutuspäivän räätälöidyllä sisällöllä halutulle kohderyhmälle. Jos olet alkutuottaja, ravintoloitsija, kaupan alan toimija tai yrittäjä – ota yhteyttä ja pyydä tarjousta koulutuspäivästä. Järjestämme koulutuksia myös metsästysseuroille.
Toteutamme liha-alan myynti- ja tuotesuunnittelukoulutuspäiviä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Miten liha tulee leikata, miten pakata, miten laittaa esille? Hyvällä tuotesuunnittelulla edistetään myyntiä merkittävästi!
Onko Dry Aging -lihankypsytys tuttua? Toteutamme koulutuksia Dry Aging -kypsytyksestä ja Dry Ager -laitteiden käytöstä.