Tuottajille

Laadukasta lihan leikkaamista

Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme järjestämään kokonaisvaltaisen toimituksen alkutuottajalle aina tuotantoeläimen hakemisesta tilalta lihan myyntipakkaukseen saakka. Rahtileikkuun palvelusisältö sovitaan alkutuottajan kanssa aina tapauskohtaisesti, mutta tarjoamme mielellämme:

  • eläinkuljetuksen teurastamolle ja teurastamolta meille,
  • laadukkaan lihanleikkuun sekä käsittelyn modernein myyntipakkauksin ja etiketein
  • koulutusta tuottajille eri lihoista ja niiden myynnistä
  • sekä eri lihajalosteet kuten mm. kypsät makkarat, kestomakkarat, säilykkeet ja palvit.

Dry aging -huoneemme ansiosta voit nyt myös myydä tilaltasi aitoa Dry aged -lihaa. Lue lisää Dry agingista täältä.

Haluamme, että alkutuottajan toiminta kehittyy ja on elinvoimaista. Edistämme tilojen suoramyyntiä ja haluamme olla mukana toiminnan kehitystyössä.

Alkutuottaja voi määritellä, miten liha leikataan. Kivijalka Butchery:llä on pitkä kokemus lihanleikkaamisesta ja annamme mielellämme konsultointiapua, miten liha voidaan hyödyntää parhaiten. Meillä onnistuu lihan leikkuu, paloittelu, jauhaminen, kuutiointi, suikalointi, raakakypsytys, (wet aging, dry aging), vakumointi ja kylmäkuljetus sekä kaikki lihajalosteet laajan yhteistyöverkostomme kautta. Pakkaamme lihan myyvään tuotepakkaukseen logollasi/omalla etiketillä ja autamme tarvittaessa lihan myynnissä. Näin alkutuottaja voi varmistua laadukkaasta tuotteesta vaivattomasti.

Teemme rahtileikkuuta naudalle, lampaalle, sialle, hevoselle sekä tarkastetulle riistalle.