Yritys
Kivijalka Butchery
Tervehdys! Olen Kivijalka Butcheryn yrittäjä Rene Kuukkanen. Olen toiminut alalla reilun 20 vuoden ajan. Uralleni sain kipinän Lontoosta, jossa olin töissä perinteisessä artesaani lihakaupassa (Trainee Butcher). Pääsin kokemaan, miten liha leikattiin ruhoina asiakkaan silmien edessä valmiiksi tuotteiksi. Teimme kaupassa mm. artesaanimakkarat ja hyytelöt käsin.
Ruhonleikkauksen ohella hankin Lontoosta oppia lihateollisuudesta ja raakamakkaran valmistuksesta. Suomessa toimin teollisuuden palveluksessa noin 10 vuotta tehden lihanleikkuuta ja muita alan työtehtäviä. Jotta ala kehittyisi, jatkuva oppiminen on välttämätöntä. Itsekin olen tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten kumppanieni kanssa, jotta olen perillä alan viimeisimmistä trendeistä.
Kivijalan kautta tarjoamme ruhonleikkuuta ja alan koulutusta eri toimijoille. Haluamme edistää modernin lihanleikkuun (craft butchery) kulttuuria ja tietoisuutta alan toimijoille.
Kivijalka Butcherylle tärkeitä asioita ovat tuottajien kanssa tehtävä yhteistyö, eettinen ja ekologinen toimintamalli sekä laadukas suomalainen ruoka. Laidunliha, regeneratiivinen ruoantuotanto, moderni lihanleikkuu käsityönä ovat keskeisiä ajatuksia toiminnassamme. Leikkaamme vain parasta kotimaista lihaa. Toimimme ns. reilun kaupan periaatteella. Maksamme tuottajalle ostoruhoista marmoriluokituksen mukaan, jolloin alkutuottaja saa myös oikean korvauksen työlleen. Läpinäkyvä tuotantoketju toimitettavalle lihalle (helposti jäljitettävissä) luo luottamusta lihan ostajalle.
Verkkolaskut:
Osoite 003731476845
Operaattori MAVENTA, pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH
Jos et pysty lähettämään laskuja verkkolaskulla, voit lähettää ne sähköpostitse PDF-muodossa osoitteeseen:
toimisto@kivijalkabutchery.fi